söndag 30 oktober 2011

Wrong Turn (2003)Chris är på väg till en jobbintervju men vägen är blockerad av en trafikolycka och han försöker ta en alternativ väg genom bergen i West Virginia.
Det är en smal grusväg och han lyckas krocka med en stillastående bil tillhörande fem vänner som fått punktering. Med båda bilarna ur körbart skick bestämmer sig Chris och tre av de andra att gå för att hämta hjälp. Tyvärr är de enda människorna inom gångavstånd en hög med muterade, inavlade idioter som samlar på kroppsdelar.

Det här är inte en av de bättre filmerna med inavlade mutanter och det är väldigt förutsägbart vilken ordning alla ska dö i. Trots att väldigt många försvunnit i det bergsområdet är det ingen som hittat igen mutanternas stuga där flertalet av offrens bilar står fullt synligt på gården. Inte heller har det enorma skrotupplaget där resterande offers bilar förvaras hittats, trots att det lätt skulle upptäckas om ett räddningsteam
hade tex en.... helikopter.
Mutanternas hus var däremot helt vidrigt med de rätta inavlade tillbehören. Mutanterna i sin tur var inte lika äckliga, det var lite för tydligt att de var sminkade. Någon som var genuint äcklig var gubben på macken som saknar tänder och dreglar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar