måndag 24 oktober 2011

Scourge (2008)Jesse återvänder hem till småstaden där hon växte upp. Där träffar hon Scott för första gången på flera år och deras gamla kärlek flammar upp igen.
Tyvärr så vaknar även en urgammal parasit som dödar sig igenom flertalet av stadsborna. Scott blir oskyldigt anklagad för dödsfallen och tvingas gömma sig från lagen samtidigt som han försöker stoppa parasiten.

Det här är en film där dom har tänkt till och gett huvudkaraktärerna bakgrundshistorier och även monstret har ett förflutet som man får veta allt eftersom. Men dom hade verkligen inte behövt anstränga sig för det gör ändå inte att filmen blir bra.
Parasiter som denna har en hel orden med tuffa män efter sig. Tyvärr glömdes det bort att det låg en fängslad parasit under stadens kyrka och bara väntade på att någon skulle råka släppa ut den. En ordensmedlem dyker upp mitt i filmen men istället för att ta tag i situationen så fjantar han runt och spinkar genom fönster. Som tur är har parasiten en svaghet och det är elektricitet. Oroa dig inte, det är inte en spoiler för det får man veta under filmens första minuter.

För övrigt så tar sig parasiten in genom naveln utan att skada kläder eller lämna ett sår. Man kommer dessutom inte ihåg att något klämt sig in i ens mage. Enda tecknet på att man har den är att man börjar rapa, fisa och vilja ha fet mat...

…...ursäkta mig medan jag går och stoppar fingrarna i ett eluttag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar