måndag 5 mars 2012

Den sista dokusåpan


Jag är dödligt less på dokusåpor så TV6 nya, svenska dramaserie kanske tilltalar mig då den heter just Den sista dokusåpan. Den handlar om att en zombiesmitta bryter ut när ett gäng ska spela in en ny dokusåpa. De måste då ta sig till den enda säkra plasten i Sverige, som naturligtvis inte är där de är. TV6 utlovar en " nyskapande, beroendeframkallande humoristisk roadmovie där vänskap, kärlek och relationer sätts på spel." I rollerna finns bland annat gamla dokusåpakändisar som Meral Tasbas och Sibel för att nämna några. Även riktiga kändisar som faktiskt gjort något för att förtjäna uppmärksamhet är med; Lill-Babs, Patrik Sjögren och Caroline af Ugglas.Själv har jag ju inte sett mycket svenskt i film/tv-serieväg som jag gillar men efter en titt på teastern kan jag nog säga att jag är intresserad. Serien har premiär tisdag 6 mars kl 22.00. Imorgon blir det att tvinga resten av familjen att sitta ned och titta, gammal som ung. Jag håller tummarna för att det lever upp till mina förväntningar.

8 kommentarer:

 1. Och Anders har sminkat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har du rätt i. Ska bli kul att se för det också.

   Radera
 2. André Nordin6 mars 2012 12:24

  Rekommenderar Dead Set, den brittiska förlagan till Den sista dokusåpan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, såg kanske en tredje del - och då var det inget långt avsnitt. Hände inte så mkt och var inte direkt roligt. Mina tankar gick först till Dead set (förövrigt sjukt bra, engelsmännen kan sin zombie). Inledningen kändes väldigt 28 dagar senare och fick lite Shaun of the dead-vibbar när snubben låg i soffan och spelade.
   Men får väl ge det en chans.

   Radera
  2. Ja, originellt kan man väl inte anklaga det för att vara, inte särskilt bra heller. Men jag ska ändå se mer, troligtvis alla avsnitt, det är ju zombies trots allt. Jag tycker det är synd att avsnitten är så korta, precis när det börjar få upp tempot så slutar det.

   Radera
  3. Jag tog mig igenom avsnitt två och har sedan dess inte sett en minut till. Dåligheten får mig att rysa.

   Radera
 3. Tjena,

  Grym sajt, riktigt underhållande!!
  Men du är inte särskilt sportintresserad va?
  /Martin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar!

   Och du har gjort en korrekt iakttagelse. Sport intresserar mig inte det minsta.

   Radera