lördag 8 december 2012

7 Below (2012)

7 Below på IMDb

En minibuss full med främlingar är på väg till ett avlägset hotell. När föraren väjer för en kvinna på vägen kör han in i ett träd och lämnar sällskapet strandsatta mitt ute i skogen. En storm är på väg och när lokala ortsbon Jack dyker upp och erbjuder tak över huvudet tar de tacksamt emot hans hjälp. Väl framme vid hans hus märker de att Jack inte alls är så vänlig som han utgav sig för att vara. 


Val Kilmer
  
Introt öppnar starkt med några av de sämsta skådisarna jag någonsin haft äran att se. Sedan fortsätter filmen i samma anda, även om Val Kilmer som vanligt levererar hyfsat bra i alla fall. Hans karaktär är väldigt konstig, kanske för att matcha den konstiga husägaren – Jack – en vänlig man som utan förvarning förvandlas till en obehaglig gubbe. Jacks beteende verkar hålla de andra i total förvirring då de inte vet hur de ska förhålla sig till honom. I ena sekunden anklagar de honom för allt som gått fel och i nästa småpratar de avslappnat med honom som om ingenting hänt.

Historian uppenbarar sig plågsamt sakta för att avslutas med möjligtvis det sämsta slut jag någonsin sett. 

Ving Rhames


Låt er inte luras av Ving Rhames medverkan! Han och Val Kilmer verkar vara i desperat behov av pengar. Kanske någon kan starta en insamling för att få bort alla kopiar av 7 Below och sedan sälja dem till återvinningstokar som kan mura sig en bagarstuga av fodralen. Vinsten kan vi sedan ge till Val och Ving som tydligen är tvungna att sänka sig så lågt att de tar vilka roller som helst. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar