onsdag 24 april 2013

Rise of the Zombies (2012)

Rise of the Zombies på IMDb

Zombieapokalypsen kom, såg och segrade. Nu måste en grupp människor inte bara försöka överleva utan även finna ett botemedel på sjukdomen som sprider sig som en löpeld. De tror de är säkra på Alcatraz men snart inser att de måste riskera sina liv i ett desperat försök att ta sig till fastlandet. I San Francisco möter de oräkneliga faror på sin väg för att hitta vaccinet.


Följande är en guide över hur du ska göra om du vill överleva en zombieapokalyps;

 1. Ta dig ut till Alcatraz utan att ta reda på att zombies visst kan forcera större vattenytor.
 2. Väl ute på Alcatraz - promenera runt på stranden så sim-zombies kan ta dig.
 3. Lås inte Alcatraz. Lämna det vidöppet så zombies kan promenera in via valfri öppning.
 4. Vid zombieattack – spring runt som en yr höna innan du når säkerhet. Du kanske lyckas förvirra någon zombie att du är ett djur, inte en smaskig människomåltid.
 5. När du ser en zombie - stanna upp och backa medan du stirrar med öppen mun på döingen. Har du överlevt så här länge har du sett din beskärda del av äckel och död, men för all del.. backa på, gapandes som en fisk.
 6. Skapa så många onödiga konflikter som möjligt med de andra överlevande. Lite drama förgyller ju dagen.
 7. Ta onödiga risker. Har du en zombie inlåst bakom galler så se till att den i alla fall har fri tillgång till dina händer så den kan ta tag i dig och bita.
 8. Stäng inte dörrar för fort. Zombies som jagar dig behöver ju en rättvis chans att hitta ikapp dig.
 9. Om du har tid och möjlighet; hugg av kroppsdelar även fast det finns ett serum som hindrar spridning av infektion och gör amputation onödig. Det ser ju coolt ut och du får lite extra poäng hos den där bruden du försökt impa på hur länge som helst.
 10. Känner du någon som blivit en zombie så ta hand om den och mata den, gärna med ditt eget kött. Din döda syster/bror/dotter/poolskötare behöver ju näring och inte en kula mellan ögonen.
 11. Syssla gärna med forskning som inte leder någonstans och inte har något med den riktiga forskarens studier att göra. Det uppskattas inte av någon men du fick i alla fall känna dig nyttig. Krydda gärna med lite onödigt uppoffrande och punkt 10.
 12. Var totalt ouppmärksam så horder av zombies kan dyka upp tio meter från dig, om och om igen.
 13. Bry dig inte om att kolla vad mer de odöda kan göra förutom att simma. Att de kan forcera vertikala stålytor snabbare än Spiderman spelar ju ingen roll för dig. Förutom om du står på Golden Gate. Och är ouppmärksam.
 14. Om du har handgranater – var inte rädd för att använda dem. Även om din vän sitter i bilen du kastar granaten mot. En mer eller mindre död spelar väl ingen roll; idag verkar det ju trendigt med livlös blick och nedkissade byxor.

Hoppas dessa tips varit till hjälp! Ha en bra zombieapokalyps!

Målmedvetna klätterzombies
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar