tisdag 12 juni 2012

Rogue River (2012)


 IMDb

När Maras far dör tar hon på sig att sprida askan vid floden de brukade campa vid när hon var ung. Där möter hon Jon, en lite äldre man, som är snäll nog att erbjuda henne skjuts när hennes bil visar sig vara försvunnen från parkeringen. Hon följer med honom hem och får träffa hans fru, får middag och ett erbjudande att spendera natten. Mara som tror att bilen blivit bogserad av sheriffen tackar ja till sovplats och skjuts nästa morgon till polisstationen. Under natten börjar det däremot hända konstiga saker och snart inser hon att det är dags att fly.



Rogue River är en lite snällare torture/porn med dramatendenser. Alla är bra skådespelare och det äldre paret skiftar skickligt från sympatiska människor som bara vill väl till psykopatiska galningar med en plan.

Däremot är den tyvärr inte bra nog för att man ska bli chockerad eller bry sig överdrivet mycket när vissa twists i handlingen sker. Karaktärerna gör också saker som är lite väl konstiga för att det ska kännas trovärdigt. Har man en urna med aska tycker jag att man slår ondingen över huvudet med den istället för att försöka mata dem med innehållet tills de kvävs.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar